Over ons
In de wereld van mens en werk komen verwachtingen, wensen, behoeftes en competenties samen met verantwoordelijkheden, eisen, (team)targets en beleid van organisaties die hun koers bepalen in relatie tot ontwikkelingen in de markt en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Dit vraagt om oriëntatie, reflectie, focus en actie, daarbij inspelend op wat nu en later nodig is om aan zet te blijven. 3b3advies ziet zelfsturend vermogen daarbij als cruciale succesfactor.

3b3advies adviseert, begeleidt, coacht en intervenieert rondom vraagstukken die hun kern vinden in één of meer van de werkwoorden bekijk – observeer en ontdek, beslis – oordeel en kies, beweeg – ontplooi en volhard. Door gericht te werken vanuit het zelfsturend vermogen van individuen, teams en organisaties, voegen wij waarde toe aan het complexe samenspel tussen mens en werk.

Concreet biedt 3b3advies psychologisch onderzoek en assessment, (loopbaan)coaching en HR- en organisatieadvies in de vorm van workshops, trainingen en (project)management.

Psychologen die uit naam van 3b3advies werken, committeren zich aan de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), uitgaande van de basisprincipes verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid.
Lees hier de volledige beroepscode.

Over Vincent
Registerpsycholoog NIP / Arbeid en Organisatie en eigenaar van 3b3advies.

Mijn expertise, op- en uitgebouwd vanuit de studie Arbeids- en Organisatiepsychologie, ligt daar waar mens en organisatie elkaar ontmoeten.

Klantgericht, integer, analytisch, inzichtgevend en kwaliteitsbewust zijn kwalificaties die mij en mijn manier van werken typeren.

Voordat ik in 2002 bij Schouten & Nelissen aan de slag ging, eerst als Trainer / Adviseur, later ook als Coördinator van het mede door mij vormgegeven Testcentrum ‘Talent in Zicht’, heb ik bij een tweetal kleinschalige adviesbureaus en een re-integratiebureau gewerkt.

Eind 2009 volgde de overstap naar de positie van Senior Consultant Assessment & Development bij FunktieMediair. Sinds 2008 ben ik daarnaast in diverse rollen actief voor het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen). Vanaf januari 2013 werk ik als zelfstandige vanuit 3b3advies.

Naast mijn grote vakmatige interesse en liefde voor mijn gezin, vormen fietsen en (berg)wandelen mijn recept voor ‘ontspanning door inspanning’ en heb ik een zwak voor koffie.

FotoVincent

In de loop der jaren heb ik voor en met een breed scala aan organisaties en haar medewerkers, managers en directeuren gewerkt in uiteenlopende branches zoals de zorg (care en cure), finance, logistiek, retail, industrie, NGO’s, (semi)overheid, bouw, ICT en telecom.

In welke organisatie dan ook staat het samenspel tussen mens en werk centraal als het gaat om de vraag en zoektocht naar en borging van succes. En daar lever ik graag een bijdrage aan!

 

Meer weten?
Kijk hier voor een uitgebreid CV

 

 

 

BeeldmerkNIPZWW

aanpak